Субота, 27.04.2024, 20:28
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2013 » Березень » 31 » Конкурс на звання кращого керівника гуртків
14:10
Конкурс на звання кращого керівника гуртків
Кращий керівник гуртка

 

Щорічно у освітян району проводяться конкурси кращого за професією у кількох номінаціях.Нещодавно в рамкахВсеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості» пройшов районний етап. Уньому взяли участь  керівники гуртків з Глобинськогоі Кринківського будинків дитячої та юнацької творчості,Глобинськогоеколого-натуралістичного центру.Учасники конкурсу – це люди, для яких  навчання і виховання дітей не тільки професія, а й улюблена справа. І хоч мають вони різносторонні інтереси,  свої методи і стилі роботи, але є в їх роботі з вихованцями спільні інструменти: палке серце, ласкава усмішка, мудрість та щирість.

У відповідності з рішенням журі перше місце виборола Новосел Наталія  Василівна з Великих Кринок,талановитий та досвідчений педагог, яка понад чверть століття присвятила позашкіллю, сприяла становленню не одного покоління юних кринчан.

Добре зарекомендували себе і молоді освітяни – подружжя Пащенко, які швидко оволодівають азами педмайстерності. Олександр Володимирович здивував присутніх вмінням просто і зрозуміло донести до учнів великі потенційні можливості  комп’ютерних технологій. За годину кожен одинадцятикласник створив власний веб-сайт, що є невід’ємними атрибутом сучасної людини. Аліна Геннадіївна прибічник традиційних ігрових форм у роботі з дітьми. Тому заняття гуртка знавців лікарських рослин пройшло саме як повчальна гра про роль вітамінів для здоров’я людини. Тому  у кінці заняття п’ятикласники вже не тільки знали про користь екзотичних фруктів, а й з зав’язаними очима могли розпізнати їх на смак.

          Організатором конкурсу виступив районний методичний кабінет відділу освіти, сім’ї та молоді, а головним спонсором райком профспілки працівників освіти та науки.Всі учасники конкурсу «Керівник гуртка – 2013» отримали призи.Щирі вітання та побажання успіхів упошуку нових    методів,  моделей  організації   виховноїроботи з вихованцями побажала педагогам голова райкому освітянської профспілки Любов Богданівна Качмар.Хай на довгі роки вистачить вам, шановні колеги, материнського тепла та любові, щирості, терпіння, педагогічного такту, творчого натхнення. Хай все добре, посіяне вами в душі своїх вихованців, забуяє пишним садом!






















Категорія: Новини позашкілля Глобинщини | Переглядів: 548 | Додав: Inventor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]